Ανακοίνωση νέου website!

Ανακοίνωση νέου website!
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 13:16

Ανακοινώνοντας την έναρξη της νέας μας ιστοσελίδας!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της ολοκαίνουργιας ιστοσελίδας μας www.consal.com.cy!

Προσπαθούμε να παρέχουμε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τις πιο ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες και να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και την εμπειρία μας στον τομέα της διαχείρισης των ξενοδοχείων.

Στόχος μας με αυτή την ιστοσελίδα είναι να παρέχουμε στους υφιστάμενους και μελλοντικούς μας συνεργάτες μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία περιήγησης για να δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της CONSAL, να ενημερώσουμε για το ποιοι είμαστε, πώς δουλεύουμε, τι παρέχουμε, τους ανθρώπους μας, σελίδα καριέρας και σελίδα ειδήσεων.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών που ο ιστότοπος περιλαμβάνει, υπάρχουν ενσωματωμένα κουμπιά κοινωνικών μέσων για το Facebook, το Instagram και το Linkedin για την προώθηση της βελτιωμένης επικοινωνίας με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας που επιθυμούν να μείνουν συνδεδεμένοι μαζί μας.

Θα ενημερώνουμε συνεχώς το περιεχόμενό μας με χρήσιμες πληροφορίες, ανακοινώσεις της εταιρείας και επιτυχίες συνεργατών μας στην ενότητα των Ειδήσεων.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο newsletter μας.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Netstream με τους οποίους συνεργαστήκαμε εξαιρετικά - τους συνιστούμε ολόψυχα!

Για τυχόν ερωτήσεις, προτάσεις, σχόλια, παρακαλούμε στείλτε μας e-mail.

Ευχαριστούμε!

Διαβάστε επίσης

Παρουσίαση του σήματος «We do local»!

Παρουσίαση του σήματος «We do local»!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 η ημερίδα με τίτλο «Ο ρόλος του Πανεπιστημίου Κρήτης στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα στην Κρήτη» στο Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης.

Οι νέες τάσεις του τουρισμού για το 2019!

Οι νέες τάσεις του τουρισμού για το 2019!

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Cox & Kings μετά από έρευνα μοιράζεται μαζί μας τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν και θα επηρεάσουν τον τουρισμό το έτος που διανύουμε.

Εγγραφείτε στο newsletter